Cum îl ocolim pe Big Brother

Deputatul Varujan Pambuccian, liderul minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor şi preşedinte al Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor, explică pe blog cum stau lucrurile cu Legea 298/2008 privind reţinerea datelor de trafic, botezată legea Big Brother. Legea a fost adoptată în acord cu o directivă a Comisiei Europene.

1 afișare
Imaginea articolului Cum îl ocolim pe Big Brother

Cum îl ocolim pe Big Brother

Directiva şi în consecinţă legea care decurge din ea sunt absolut inutile, nu rezolva nimic, dar costă bani. Să vedem puţin cum Legea 298/2008 nu are nici un fel de aplicabilitate. Pentru început, să nu uităm scopul ei: să ajute la prinderea răufăcătorilor.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici