Cum l-a dat afară Ponta pe Voiculescu din USL

Decizia PC de a merge singur la locale încununează planul preşedintelui PSD, Victor Ponta, de disociere a USL de imaginea liderului Dan Voiculescu.

5 afișări
Imaginea articolului Cum l-a dat afară Ponta pe Voiculescu din USL

Cum l-a dat afară Ponta pe Voiculescu din USL

Conservatorii sunt cu un picior în afară şi cu unul încă în ograda USL după ultimul afront primit din partea colegilor din această alianţă. Flancat de un Crin Antonescu pasiv faţă de interesele PC, Ponta a avut grijă ca în ultimele luni să tot sape la baza răbdării conservatorilor, pentru a-i determina să se poftească singuri din alianţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici