Cum l-au ras pe dom’ Piturca

La prima vedere, avem de-a face cu o coincidenta. Exact in ziua meciului Feroe - Romania, un ziar central publica un amplu articol, insotit de poze - pe site-ul publicatiei existind si un film lamuritor - in care se demonstreaza cum selectionerul Victor Piturca este prins trisind la poker intr-un cazinou bucurestean.

6 afișări
Imaginea articolului Cum l-au ras pe dom’ Piturca

Cum l-au ras pe dom’ Piturca

Asadar, prima impresie te duce cu gindul la o simpla coincidenta, in sensul ca ziarul a prins pur si simplu acest pont si l-a azvirlit pe piata. In realitate, insa, bomba lansata de tabloid nu a aparut intimplator.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici