Cum ne iroseste Guvernul banii: doi directori pe un post

Mai multi sefi de deconcentrate, simpatizanti ai PNL, care au fost demisi la sfarsitul lunii aprilie dupa aparitia Ordonantei de Urgenta a Guvernului 37/2009, au fost repusi in functii de judecatori.In prezent s-a ajuns in situatia ca un singur serviciu deconcentrat din mai multe judete ale tarii sa aiba doi sefi, ambii platiti din bani publici.

5 afișări
Imaginea articolului Cum ne iroseste Guvernul banii: doi directori pe un post

Cum ne iroseste Guvernul banii: doi directori pe un post

Ordonanta de urgenta a guvernului 37/2009 prin care au fost schimbati din functie, in luna mai a acestui an, mii de sefi de servicii deconcentrate, a creat o bulibaseala de nedescris in multe dintre aceste institutii. Dupa ce a luat decizia inlocuirii directorilor penelisti cu oamenii PSD si PDL, ministerele s-au trezit pe cap cu zeci de procese, multe dintre ele pierdute la aceasta data de Executiv.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici