Cum poţi slăbi în şapte zile fără să te înfometezi

Dieta de şapte zile presupune îmbinarea unui regim alimentar echilibrat cu sportul. Pentru atingerea rezultatelor dorite, specialiştii în nutriţie recomandă urmarea acestor sfaturi cu stricteţe.

4 afișări
Imaginea articolului Cum poţi slăbi în şapte zile fără să te înfometezi

Cum poţi slăbi în şapte zile fără să te înfometezi (Imagine: Mediafax Foto)

Acest regim alimentar nu poate fi urmat de persoane care suferă de tulburări gastro-intestinale, deoarece dieta le poate agrava simptomele. Astfel, înainte de a începe cura de şapte zile este indicat să cereţi sfatul medicului.

Un mare avantaj al dietei de şapte zile este că în timpul ei nu te vei simţi înfometat, iar regimul alimentar nu va suferi mari schimbări faţă de cel normal, pentru ca riscul apariţiei tulburărilor metabolice să fie cât mai redus, susţin cei care au creat-o.

● Zilnic se recomandă un fruct şi o legumă . Acestea trebuie mâncate în stare naturală sau uşor înăbuşite, fără a fi gătite în ulei, deoarece uleiul creşte numărul de calorii din alimente. În cazul în care dorţi să optaţi pentru salate, nutriţioniştii recomandă folosirea uleiului de măsline extra-virgin, deoarece acesta asigură cantitatea zilnică necesară de grăsimi.

● Eliminaţi sursele de grăsimi "rele" din dietă, deoarece acestea îngreunează procesul de slăbire. Printre alimentele cu un conţinut ridicat de grăsimi "rele" se numără preparatele de tip fast-food, prăjiturile şi produsele de patiserie.

● În fiecare dimineaţă, specialiştii recomandă un pahar de apă călduţă cu lămâie, care se bea pe stomacul gol. Abia la o oră după ce ai băut acest amestec poţi trece la micul dejun, care trebuie să conţină o porţie de lapte degresat, amestecat cu fulgi de ovăz. Dimineaţa se mai pot mânca fructe de mare, o banană sau două-trei felii de pepene galben.

Citeşte mai multe despre dieta de 7 zile pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici