Cum ramai fara casa pentru o datorie de 2.000 de euro

Chiar si pentru un credit de nevoi personale, banca poate ajunge sa execute locuinta unui imprumutat care nu si-a platit ratele. Un barbat din Alba Iulia – care probabil nu stia asta – si-a pierdut casa din cauza unei datorii de 7.915 lei.

2 afișări
Imaginea articolului Cum ramai fara casa pentru o datorie de 2.000 de euro

Cum ramai fara casa pentru o datorie de 2.000 de euro

Aceste cazuri, candva exceptii, tind sa devina regula. 10-15% din executarile silite de locuinte pornesc de la credite negarantate, estimeaza executorii bancari.Nu doar restantele la creditele cu ipoteca te pot aduce in situatia de a locui pe strada.Acelasi lucru se poate intampla, in conditii absolut legale, si daca ai uitat sa platesti ratele la un banal imprumut de nevoi personale de cateva mii de euro.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici