Cum rezistă castraveciorul românesc atacului E.coli

Deşi Germania a recunoscut că nu castraveţii sunt responsabili pentru epidemia de E.Coli, unul dintre primii doi producători din România a ajuns deja pe butuci. În acelaşi timp, un alt mare producător român de castraveţi continuă să exporte zilnic 100 tone de legume în UE.

9 afișări
Imaginea articolului Cum rezistă castraveciorul românesc atacului E.coli

Cum rezistă castraveciorul românesc atacului E.coli

Isteria castraveţilor despre care s-a spus că sunt infestaţi cu E Coli şi produc hemoragii stomacale şi blocaj renal a trântit la pământ cel mai mare exportator român de castraveţi pentru consum. E vorba de castraveţii tip "farbio", sortimentul cu formă alungită, de 30-40 cm, care de obicei sunt comercializaţi îmbrăcaţi în folie.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici