Cum sa cistigi un milion de euro!

Impresarul Ana Maria Prodan - femeia care a produs un veritabil scandal mediatic in vara, mutindu-l pe jucatorul Ovidiu Herea de la FC National la Rapid, apoi de la Rapid la Steaua si, in final, de la Steaua din nou la Rapid - sustine ca poate cistiga suma de 1 milion de euro cit ai bate din palme, fara sa mai transfere niciun jucator, ba din contra, sa piarda fotbalisti.

1 afișare
Imaginea articolului Cum sa cistigi un milion de euro!

Cum sa cistigi un milion de euro!

Ana Maria Prodan afirma ca are incheiate contracte de reprezentare cu doi jucatori ai reprezentativei din Liga 1, Nicolae Dica (Steaua) si Adrian Cristea (Dinamo). Numai ca acestia si-au anuntat impresara ca renunta la serviciile sale, preferind firma fratilor Becali. Cum in acte exista, la fiecare in parte, o clauza de reziliere, in valoarea de cite 500.000 de euro, Ana Maria Prodan sta linistita, avind in vedere ca poate renunta la cele doua colaborari cistigind in schimb suma de 1 milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici