Cum trăiesc doi milionari cărora banii le-au schimbat viaţa, dar nu le-au cumpărat sufletul

Banii îţi asigură un trai bun, dar nu pot cumpăra fericirea. Pe această filozofie se pare că se bazează tot mai mulţi milionari. Convinşi de faptul că o viaţă lipsitş de griji financiare este importantă, dar că resursele economice nu trebuie să le influenţeze valorile şi personalitatea, aceştia duc vieţi normale, asemenea celor care câştigă salarii minime pe economie şi trebuie să-şi drămuiască foarte bine banii, pentru a-şi asigura traiul de zi cu zi.

1 afișare
Imaginea articolului Cum trăiesc doi milionari cărora banii le-au schimbat viaţa, dar nu le-au cumpărat sufletul

Cum trăiesc doi milionari cărora banii le-au schimbat viaţa, dar nu le-au cumpărat sufletul (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Astfel procedează şi o asistentă medicală britanică, deşi este milionară în lire sterline. De asemenea, din articolul de mai jos, afli cum trăieşte premierul thailandez şi în ce stil şi-a educat fiica, deşi este miliardar în dolari.

Citeşte mai multe despre milionarii pe care banii nu au reuşit să-i schimbe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici