Cumetria omizilor

Centrul de Protecţie a Plantelor a organizat în ultimii ani licitaţii în valoare de aproximativ 3,5 milioane de dolari. "Războiul" pe banii publici s-a dat între firma deţinută de socru şi cea a ginerelui. După cinci ani în care a deţinut monopolul asupra licitaţiilor, socrul a fost învins de ginere.

1 afișare
Imaginea articolului Cumetria omizilor

Cumetria omizilor

Centrul de Protecţie a Plantelor (CPP) Bucureşti este o instituţie publică aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi este condusă de directorul Grigore Dan Mihail. Puţini oameni au auzit de această instituţie. Numai că această instituţie a beneficiat până acum de peste 3,5 milioane de dolari din bugetul Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru a face tratamentele corespunzătoare materialului vegetal din Bucureşti. Banii au ajuns în contul unor firme conduse de Petre Iancu, naşul de cununie al directorului Grigore Dan Mihail, şi ginerele "naşului" Aurel Gabriel Drăguţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici