«Daca am probleme cu Justitia, vine justitia la mine»

Mai multi magistrati, avocati si persoane din administratia locala au beneficiat de serviciile oferite de agentia de turism Sun Holidays, patronata de cetateanul grec Nonis Ioannis.

1 afișare
Imaginea articolului «Daca am probleme cu Justitia, vine justitia la mine»

«Daca am probleme cu Justitia, vine justitia la mine»

Acesta sustine, in denuntul facut la Parchet, ca a fost obligat de conationalul sau, Theodoros Malideros, sa plateasca aceste servicii, in caz contrar, familia sa avand de suferit violente. Ioannis sustine ca a platit pentru excursiile persoanelor impuse de Malideros 115.000 de euro.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici