DACIA A LANSAT JEEP-UL POPORULUI. AFLĂ CE CULOARE VA AVEA DUSTERUL LUI TRAIAN BĂSESCU, PRIMUL CLIENT

Nu este foarte ieftină, dar nici scumpă. Ăsta a fost motivul pentru care la Salonul Auto de la Geneva SUV-ul Dacia a atras privirile. "O să se bată pe el… Da, o să fie nebunie", aproape că striga ieri un dealer indian de maşini, venit la Salonul Auto de la Geneva pentru lansarea Dacia Duster. Jeep-ul românesc era "încălecat" de jurnaliştii de specialitate, după ce fusese lustruit toată ziua ca să dea bine în poze.

2 afișări
Imaginea articolului DACIA A LANSAT JEEP-UL POPORULUI. AFLĂ CE CULOARE VA AVEA DUSTERUL LUI TRAIAN BĂSESCU, PRIMUL CLIENT

DACIA A LANSAT JEEP-UL POPORULUI. AFLĂ CE CULOARE VA AVEA DUSTERUL LUI TRAIAN BĂSESCU, PRIMUL CLIENT

Fostul premier Tăriceanu nu a lipsit de la lansare: "Mi-aş cumpăra fără nici o ezitare, dar să-mi facă un discount." Mai hotărât decât fostul premier e actualul preşedinte. Băsescu e în capul listei de aşteptare şi va primi maşina cumpărată, potrivit unor surse, de Administraţia Prezidenţială între 8 şi 12 aprilie. Aceleaşi surse au declarat pentru Gândul că şeful statului vrea ca micul jeep să fie roşu. Odată cu lansarea au apărut şi primele bancuri: "Doi nemţi discutând despre Duster: «Românii ar face orice numai ca să nu-şi repare şoselele".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici