Dana Deac si Monica Tatoiu se lupta cu cancerul

Cea care le-a adus faima, mai presus de toate, a fost capacitatea lor de a lupta pina la capat, de fiecare data cind si-au propus sa apere o cauza. Monica Tatoiu si Dana Deac sint doua luptatoare de prima linie iar acum au de dus cea mai grea batalie: aceea pentru propria lor viata.

1 afișare
Imaginea articolului Dana Deac si Monica Tatoiu se lupta cu cancerul

Dana Deac si Monica Tatoiu se lupta cu cancerul

Asteptind verdictul din partea medicilor sau al Divinitatii, Monica Tatoiu si-a petrecut duminica facind ordine in rafturile cu carti.
Cu aceeasi seninatate pe care i-o stim dintotdeauna. Poate fi si acesta un semn.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici