Dani Oţil: „Ai două veveriţe subraţ şi îţi pute gura“

Vedeta Antenei 1, Dani, a simţit nevoia să dea o replică presei, la fel de dureroasă, cam cum a simţit-o el în ultima vreme, de când a intrat în celebra relaţie cu Mihaela Rădulescu, ridiculizată, de altfel, cu destulă răutate, în mai toate publicaţiile de scandal.

6 afișări
Imaginea articolului Dani Oţil: „Ai două veveriţe subraţ şi îţi pute gura“

Dani Oţil: „Ai două veveriţe subraţ şi îţi pute gura“

Aşa că, a răspuns invitaţiei Dianei Munteanu Niculescu, la „Conferinţa de presă”, unde, pe tot parcursul emisiunii s-a transformat, din cauza logoreei, defensive de această dată, din invitat în moderator.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici