De astazi toata Romania e cu voi

Dupa ani si ani, nationala Romaniei s-a calificat din nou la un turneu final. Bucurie la liber pentru toata lumea, de la microbistul de rand pana la vedetele noastre de zi cu zi.

1 afișare
Imaginea articolului De astazi toata Romania e cu voi

De astazi toata Romania e cu voi

Echipa ziarului Libertatea a imbracat in tricoul nationalei oameni simpli, politicieni, staruri de televiziune, cantareti, sportivi, medici si artisti de talie mondiala. Toti romani, toti alaturi de fotbalistii tricolori. 'Bafta, baieti! Suntem alaturi de voi!', este mesajul pe care intreaga tara il transmite astazi echipei nationale.

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici