De ce avem nevoie de o pensie privată?

Faptul că situaţia demografică a României este din ce în ce mai afectată, românii nu mai fac copii îngrijoraţi de situaţia economică, şi că specialiştii din domeniul fondurilor de pensii estimează că în câţiva ani se va ajunge ca de la un angajat cât este acum să fie 0,5 angajaţi care să susţină un pensionar.

9 afișări
Imaginea articolului De ce avem nevoie de o pensie privată?

De ce avem nevoie de o pensie privată?

Acest lucru nu arată decât situaţia dezastruoasă în care se află sistemul public de pensii, dar şi faptul că românii ar trebui să se gândească de pe acum la pensia lor, şi să-şi îndrepte orizonturile către pensiile private, care le pot acorda o pensie decentă la bătrâneţe. ''Sistemul public de pensii are nevoie acută de o reformă, pentru că economic nu mai avem bază de susţinere a pensiilor de stat.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici