De ce nu are bani CFR-ul? Intrebati-l pe Cristian Burci!

Ministerul transporturilor negociaza la sange, in aceste zile, cresterea salariilor feroviarilor. Pentru fiecare zecimala se duce o lupta crancena. Guvernul nu vrea nici in ruptul capului sa creasca cu mai mult de cateva zeci de lei chenzina ceferistilor, una dintre cele mai pricajite din tara.

1 afișare
Imaginea articolului De ce nu are bani CFR-ul? Intrebati-l pe Cristian Burci!

De ce nu are bani CFR-ul? Intrebati-l pe Cristian Burci!

"Romania libera" incepe astazi o serie de articole despre oamenii si firmele in buzunarele carora ar trebui cautati banii lipsa de la CFR. Banii pe care Guvernul ii cauta pentru marirea salariilor feroviarilor si pe care se face ca nu ii gaseste. Primul pe lista: Cristian Burci, omul de casa al fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea. Investigatia noastra aduce informatii si declaratii in premiera despre cum a reusit sa se imbogateasca acest personaj folosind fondurile si infrastructura cailor ferate, precum si despre asociatii sai din politica si servicii secrete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici