De ce nu poate statul să vă ceară acum taxă de autostradă - EXCLUSIV

Întreţinerea celor două autostrăzi din România, Bucureşti-Piteşti şi Bucureşti-Cernavodă, a fost deja atribuită unor consorţii iar contractele expiră în 2012. Până la acea dată statul nu poate impune o taxă de autostradă pe A1 şi A2.

7 afișări
Imaginea articolului De ce nu poate statul să vă ceară acum taxă de autostradă - EXCLUSIV

De ce nu poate statul să vă ceară acum taxă de autostradă - EXCLUSIV

Taxa pentru mersul pe una dintre cele două autostrăzi ale României, de 3-4 euro pe 100 de kilometri, pe care Ministerul Transporturilor ar vrea să o introducă în paralel cu rovinieta, nu poate fi cerută şoferilor decât peste doi ani. Documentul în care se precizează instaurarea noii taxe, care este deja pe masa Guvernului, cu avizul Transporturilor şi al Finanţelor, nu se poate aplica pentru autostrăzile A1, Bucureşti - Piteşti, şi A2, Bucureşti-Cernavodă decât începând din 2012.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici