De ce nu respectam regulile

Coruptia, lipsa de fermitate a autoritatilor si mentalitatea comunista „sa moara si capra vecinului” intretin in Romania productia zilnica de fraieri si de smecheri.

1 afișare
Imaginea articolului De ce nu respectam regulile

De ce nu respectam regulile

Trecem pe rosu pentru ca oricum nu vine nicio masina. Depasim coloana la semafor pentru ca ne grabim. Suntem agramati pentru ca e important ce spunem, nu cum scriem. Mintim ca sa nu ranim spunand adevarul. Dam spaga ca sa rezolvam mai repede chestii birocratice sau pentru ca, de fapt, suntem in culpa cu ceva. Si ne gandim ca, daca tot traim in tara in care aia mari nu respecta regulile, de ce ne-am gasi tocmai noi sa platim oalele sparte?Respectarea regulilor, de la cele de bun-simt pana la legile votate de parlament, e o materie optionala in Romania. Exemplul vine de la puternicii zilei, care nu inteleg ca puterea ar trebui folosita altfel decat ca sa-si musamalizeze faradelegile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici