De ce s-a sinucis Madalina Manole

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei, când apropiaţii se gândeau cum să o sărbătorească şi ce tort să-i cumpere la aniversare. Avea 43 de ani, un băiat de un an şi o lună, un soţ care o iubea, un album de lansat şi concerte de susţinut până la sfârşitul anului.

9 afișări
Imaginea articolului De ce s-a sinucis Madalina Manole

De ce s-a sinucis Madalina Manole

Povestea Mădălinei Manole arată acum precum un puzzle din care piesele esenţiale s-au pierdut. Anchetatorii spun că a mai încercat să se sinucidă şi pe 17 iunie, în timp ce unul dintre apropiaţi vorbeşte despre prea mult paracetamol, luat din greşeală în timpul unei răceli.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici