De la cozonac la pâine

Consumatorul român este nevoit să îşi reducă mărimea şi calitatea coşului său de cumpărături deoarece acesta nu va mai beneficia de creşteri la nivelul salariului din anii trecuţi de 25%, iar băncile nu mai acordă la fel de uşor credite.

1 afișare
Imaginea articolului De la cozonac la pâine

De la cozonac la pâine

„Ritmul de consum va fi mai mic, va exista o orientare spre produse mai ieftine. Pe viitor va avea loc un proces de substituţie. Schimbarea bruscă a scăderilor de venit va determina consumatorul român să reducă şi media coşului de cumpărături în ceea ce priveşte bunurile de larg consum. Cele mai afectate produse vor fi cele destinate clasei de mijloc", a declarat ieri în cadrul unui seminar de retail Liviu Voinea, director executiv Grupul de Economie Aplicată.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici