De unde poţi cumpăra haine H&M şi Zara la preţuri mai mici decât în magazine

A venit şi H&M în România şi sunt puţini care sunt mulţumiţi de calitatea hainelor. Nici de Zara nu sunt mulţi care să fie prea entuziasmaţi, mai ales din cauza preţurilor considerate mult prea mari.

74 afișări
Imaginea articolului De unde poţi cumpăra haine H&M şi Zara la preţuri mai mici decât în magazine

De unde poţi cumpăra haine H&M şi Zara la preţuri mai mici decât în magazine

Dacă totuşi ai vrea haine H&M şi Zara de calitate şi în acelaşi timp nu vrei să dai prea mulţi bani pe ele, sunt câteva magazine, din păcate nu cele oficiale ale celor două mărci, care te pot ajuta cu o ofertă bogată.

Vorbim în primul rând despre magazinul online Kurtmann.ro. Aici găseşti haine Zara, Bershka şi Stradivarius, adică principalele mărci ale retailerului spanio Inditex, la preţuri foarte bune.

De exemplu, un pardesiu Zara poate fi cumpărat la 70 de lei, iar o cămaşă la 35 de lei. Pentru bărbaţi sunt bluze şi veste de la 50 de lei şi cămăşi de la 55 lei.

Şi outletmall.ro are produse Zara, dar şi H&M.

Citeşte mai multe despre hainele H&M şi Zara mai ieftine decât în magazine pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici