Decizie ŞOC înaintea derby-ului cu Steaua! Cîrţu, DEMIS! CFR are un nou antrenor!

După înfrângerea suferită la Basel, eşec ce a consfinţit eliminarea clujenilor din cupele europene din acest sezon, Sorin Cîrţu a fost demis de la conducerea tehnică a grupării ardelene. Decizia conducerii clujene survine chiar înaintea unei partide extrem de importante pentru ardeleni, meciul de duminică împotriva Stelei.

2 afișări
Imaginea articolului Decizie ŞOC înaintea derby-ului cu Steaua! Cîrţu, DEMIS! CFR are un nou antrenor!

Decizie ŞOC înaintea derby-ului cu Steaua! Cîrţu, DEMIS! CFR are un nou antrenor!

Sorin Cîrţu a fost prezentat oficial la CFR pe 13 septembrie, iar primul său meci oficial la conducerea echipeii ardelene a fost chiar partida tur cu Basel, meci în care clujeniii s-au impus cu 2-1. A condus echipa campioană în nouă meciuri de campionat, obţinând patru victorii, trei remize şi două înfrângeri. De asemenea, Cârţu a condus echipa în Liga Campionilor, înregistrând o victorie şi patru înfrângeri. Sub conducerea sa, CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, în optimi, de Gloria Bistriţa.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici