Delta Dunării, pe val!

Turismul la Dunăre nu are pauze. Chiar şi în februarie, pensiunile au clienţi care fie sunt împătimiţi de pescuit, fie caută liniştea greu de găsit în staţiunile de pe Valea Prahovei. Văzută din şalupă sau din maşină, Delta Dunării pare tristă în această perioadă. Verdeaţa atât de familiară în sezonul turistic este umbrită de griul sezonului rece al iernii. Cu toate acestea, în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi turişti vin în deltă şi în anotimpul rece. Preţurile la cazare sunt cuprinse între 75 şi 700 de lei.

1 afișare
Imaginea articolului Delta Dunării, pe val!

Delta Dunării, pe val!

Sorin Florea, proprietarul singurei pensiuni de patru margarete din Delta Dunării, Morena, ne spune: „Nu numai împătimiţii pescuitului şi vânătorii vin iarna în deltă! Vin şi cei care caută liniştea, care vor să se relaxeze. Pentru pasionaţii de natură, vânători şi pescari, delta este un mod de viaţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici