Demnitari de ieri şi de azi, maeştri la înşfăcat case

Timp de 18 ani, înalţii oficiali ai statului român au arătat că sunt dispuşi să facă orice pentru un apartament sau o vilă de lux obţinute pe nimic din fondul locativ al statului.

2 afișări
Imaginea articolului Demnitari de ieri şi de azi, maeştri la înşfăcat case

Demnitari de ieri şi de azi, maeştri la înşfăcat case

Politicienii cărora le-au fost atribuite case de la RA-APPS ca locuinţe de serviciu refuză în continuare să le părăsească deşi mandatul de demnitar pentru care au primit respectivele imobile spre folosinţă a expirat de ani buni. În prezent, Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat se judecă în instanţă cu 17 foşti demnitari pentru recuperarea locuinţelor închiriate la preţuri modice. RA-APPS a transmis, în urma unei solicitări făcute de ziarul "Adevărul", lista cu persoanele fizice care ocupă case deşi nu sunt îndreptăţite. Printre ei se regăsesc figuri marcante, precum fostul ministru social-democrat al Tineretului şi Sporturilor, Georgiu Gingăraş, şi fostul procuror-general al României, Joiţa Tănase. Potrivit listei RA-APPS, cinci dintre persoanele date în judecată sunt deja decedate. Probleme "morale" în materie au şi actualul preşedinte Traian Băsescu şi liderul PSD, Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici