Denunţătorul lui Remeş trebuia să fie în puşcărie din 2004

Gheorghe Ciorbă ar fi trebuit să fie în puşcărie în momentul autodenunţării sale din cazul „Mită pentru Remeş”. În timp, Ciorbă şi-a făcut un renume de autodenunţător. Până în cazul clar al lui Remeş, Cior­bă mai „înţepase” încă două persoane.

1 afișare
Imaginea articolului Denunţătorul lui Remeş trebuia să fie în puşcărie din 2004

Denunţătorul lui Remeş trebuia să fie în puşcărie din 2004

Numai că, într-un caz, autodenunţătorul a făcut o eroare gravă. Din această cauză Ciorbă a fost la un pas de puşcărie. L-a salvat doar decizia de neîncepere a urmăririi penale luată, în mod suspect, de procurorii din Satu Mare. Aşa a scăpat Gheorghe Ciorbă de cel puţin 2 ani de puşcărie. Povestea „erorii de denunţ” a lui Ciorbă începe pe 6 ianuarie 2004. Atunci, omul de afaceri din Certeze s-a prezentat la PSD Satu Mare pentru a se înscrie în partid. Tot atunci plăteşte suma de 30 de milioane de lei – pe post de cotizaţie. În urma „sponsorizării”, Ciorbă este înscris în PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici