Deputaţii ne bagă cu forţa străinii în case

Remarcat în politică doar ca baron liberal de Iaşi şi finanţator la greu al ultimilor doi lideri PNL (Tăriceanu şi Antonescu), Relu Fenechiu s-a gîndit să transforme dreptul de proprietate al românului asupra propriei sale case într-un alt act bun de şters la fund – cam aşa cum sînt majoritatea legilor scumpei noastre patrii, România.

4 afișări
Imaginea articolului Deputaţii ne bagă cu forţa străinii în case

Deputaţii ne bagă cu forţa străinii în case

Asta prin intermediul legii privind regimul infrastructurii reţelelor de comunicaţii electronice - proiect iniţiat de majoritatea membrilor Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (prezidată de deputatul PNL Relu Fenechiu). Propunerea a fost adoptată, ieri, de Senat şi aşteaptă acum binecuvîntarea Camerei Deputaţilor. Dar, ca să nu plictisim cititorii, trecem direct la capitolul II, "Dreptul de acces pe proprietăţi", unde deloc distinsul deputat liberal scrie negru pe alb:

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici