Desertul Romania

Codul rosu climatic in Romania nu ar fi trebuit sa ia prin surprindere autoritatile romane. Deoarece tendinta spre fierbere a mercurului termometrelor era cunoscuta de mult in tara noastra. Dar in proasta traditie a administratiilor romanesti, indiferent de nivelul ierarhic si de culoarea lor politica, populatia, vitele si agricultura au fost lasate doar in grija bunului Dumnezeu.

1 afișare
Imaginea articolului Desertul Romania

Desertul Romania

Cine rezista, bine, cine nu, il trece ministrul Nicolaescu in catastifele sale, la rubrica "mai putini asigurati". Efectele incalzirii globale sunt din ce in ce mai vizibile in Romania. Pe termen relativ scurt, la scara istoriei, urmarile previzibile ale incalzirii climei pot afecta grav Romania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici