Deshumarea Ceuşeştilor: Probele-martor vor fi prelevate de la Valentin şi de la fratele dictatorului, Ioan

Cadavrele lui Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost deshumate ieri, pentru efectuarea unui test ADN,după 20 de ani de îndoieli privind locul în care îşi dorm somnul de veci. Cimitirul Ghencea Civil a fost ieri închis publicului timp de aproape trei ore, pentru a permite dezgroparea rămăşiţelor foştilor dictatori.

3 afișări
Imaginea articolului Deshumarea Ceuşeştilor: Probele-martor vor fi prelevate de la Valentin şi de la fratele dictatorului, Ioan

Deshumarea Ceuşeştilor: Probele-martor vor fi prelevate de la Valentin şi de la fratele dictatorului, Ioan

"Suntem mai aproape de a cunoaşte adevărul", a declarat ieri, pentru Associated Press, singurul copil rămas în viaţă al cuplului Elena şi Nicolae Ceauşescu. În momentul în care Valentin făcea aceste declaraţii, la Cimitirul Ghencea Civil erau deshumate cadavrele părinţilor săi. Scopul acestei acţiuni este de verificare a identităţii rămăşiţelor pământeşti. Valentin nu a participat la dezhumare din cauza unor probleme de sănătate.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici