Despăgubirile pentru Dacia, praf în ochii românilor!

Guvernul Tăriceanu mai trânteşte o posibilă povară pe umerii succesorilor. Românii care au depus bani la CEC până în anul 1992 pentru achiziţia de autoturisme trebuie să aştepte alte luni bune. Cererile pot fi depuse din 3 martie, banii se dau însă după 21 decembrie.

1 afișare
Imaginea articolului Despăgubirile pentru Dacia, praf în ochii românilor!

Despăgubirile pentru Dacia, praf în ochii românilor!

Vosganian spune că fondurile nu sunt o problemă (parcă şi de pensii zicea la fel), sumele cuvenite fiind asigurate printr-o emisiune de titluri de stat de 760 milioane de lei.

 Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici