Dezvăluirile din "Curentul" l-au dus pe Teodor Atanasiu la DNA

Preşedintele AVAS, liberalul Teodor Atanasiu, a început şi el să viziteze sediul DNA.

4 afișări
Imaginea articolului Dezvăluirile din "Curentul" l-au dus pe Teodor Atanasiu la DNA

Dezvăluirile din "Curentul" l-au dus pe Teodor Atanasiu la DNA

Deocamdată în judeţul Alba, unde Serviciul Teritorial al DNA investighează afacerile profitabile ale lui Teodor Atanasiu din perioada când acesta a fost preşedintele Consiliului Judeţean. Potrivit informaţiilor noastre, Atanasiu a fost chemat la DNA pentru a da explicaţii în legătură cu contractele încheiate de compania Concept Consult SRL cu 34 de primării din judeţul Alba, pe vremea când acesta era preşedintele CJ Alba.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici