Dietele de slăbit rapid ne pun sănătatea în pericol

La începutul verii sunt la mare căutare dietele de slăbire care promit rezultate miraculoase în scurt timp.

4 afișări
Imaginea articolului Dietele de slăbit rapid ne pun sănătatea în pericol

Dietele de slăbit rapid ne pun sănătatea în pericol (Imagine: Mediafax Foto)

Însă, potrivit nutriţioniştilor, acestea constituie o capcană. Paradoxal, dietele drastice nu duc la slăbire, ci la îngrăşare suplimentară după perioada de restricţii severe. În plus, apar următoarele riscuri: carenţe nutriţionale, reducerea masei musculare, tulburări hepatice, renale, depresie, informează www.jurnalul.ro.

Dieta pare a deveni teritoriul în care se adună cele mai caraghioase bazaconii. Şi ar fi cum ar fi, pentru că de glume râzi la Teatrul de Revistă "Tă­nase", dar când regimul alimentar indicat de unii seamănă cu o glumă râzi de propria ta sănătate. Iar când ţi-ai dat peste cap organismul, râsul se transformă în plâns. Că sunt mulţimi de atotştiutori în materie de selecţie la echipa naţională de fotbal şi de alegere a cântăreţilor care să ne reprezinte la Eurovision, că există milioane de păreri legate de politicieni şi de carburatorul de la Dacia Logan, treacă-meargă. Dar că există sfătuitori câtă frunză şi câtă iarba în privinţa regimului alimentar, asta chiar este o gafă zdravănă.

Citeşte mai multe despre dietele de slăbit rapid care ne pun sănătatea în pericol pe www.jurnalul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici