Dihonie între poeţi

Poetul Cezar Ivănescu a încetat greva foamei, ieri, în jurul orei 11.00, după o discuţie cu preşedintele Uniunii Scriitorilor din România (USR), Nicolae Manolescu. Cezar Ivănescu intrase luni în greva foamei, în Sala oglinzilor a Uniunii Scriitorilor, pentru a protesta faţă de acuzaţiile care i s-au adus în presă privind colaborarea sa cu Securitatea, deşi, spunea el, nu a primit nicio decizie din partea CNSAS.

1 afișare
Imaginea articolului Dihonie între poeţi

Dihonie între poeţi

"Uniunea Scriitorilor va da un comunicat de presă, în favoarea mea, în cursul acestei zile. Aseară (luni, n.r.), la ora 20.00, am încetat temporar greva foamei, iar de azi (marţi, n.r.) am încetat protestul de tot în urma unei discuţii cu Nicolae Manolescu", a declarat Cezar Ivănescu, adăugând că este mulţumit de felul în care Uniunea îi va apăra onoarea.
     Acesta a arătat că "războiul" va continua în instanţă, urmând să dea în judecată anumite publicaţii şi pe Mircea Dinescu, proces în care va fi reprezentat de Sergiu Andon.
     "Am acceptat, în principiu, să-l reprezint pe Cezar Ivănescu în acest proces, urmează să mă întâlnesc cu dumnealui şi dacă actele confirmă ceea ce mi-a spus, atunci, cu siguranţă, voi fi alături de el", a declarat avocatul Andon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici