Din nou Băsescu!

Traian Băsescu a obţinut 50,33% din voturi, iar Mircea Geoană -49,66%, potrivit rezultatelor finale comunicate ieri de BEC, nevalidate încă de Curtea Constituţională.

3 afișări
Imaginea articolului Din nou Băsescu!

Din nou Băsescu!

Biroul Electoral Central a anunţat ieri victoria lui Traian Băsescu în cursa prezidenţială. Candidatul PDL a învins la mustaţă. Actualul şef al statului a câştigat un nou mandat de cinci ani la Cotroceni, deşi exit-poll-urile îl dăduseră pe Geoană învingător.Duminică seară, trei dintre cele patru exit-polluri prezentate de televiziuni (INSOMAR, CCSB, CURS) îl dădeau învingător pe şeful PSD. Doar sondajul CSOP indica iniţial egalitate, pentru ca apoi să încline balanţa către candidatul PDL.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici