Dinamo îl vrea înapoi pe Ionel Ganea!

Pentru Dinamo, Timişoara arată ca nişte rafturi burduşite cu marfă. După ce l-au luat pe Torje, "cîinii" pregătesc o nouă mutare-surpriză: Ionel Ganea! Surse autorizate susţin că atacantul de 34 de ani este foarte aproape de o revenire în Ştefan cel Mare, după ce transferul senegalezului Gueye Mansour (22 de ani) a intrat în impas.

1 afișare
Imaginea articolului Dinamo îl vrea înapoi pe Ionel Ganea!

Dinamo îl vrea înapoi pe Ionel Ganea!

Principalul motiv pentru care roş-albii îl doresc pe Ionel Ganea este acela că fotbalistul Politehnicii este un adevărat lider în teren, plus că ştie foarte bine cum să-şi impulsioneze colegii în timpul meciurilor. În turul campionatului 2006-2007, "Ganezul" a avut o evoluţie extraordinară în tricoul alb-roşu, reuşind să înscrie 16 goluri în cele 30 de partide disputate în toate competiţiile. Un alt motiv este şi criza din ofensivă, plus posibila cedare a lui Claudiu Niculescu din Ştefan cel Mare, care aşteaptă zilele acestea o ofertă concretă de transfer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici