Dinamo nu are bani pentru pregătirea de iarnă! Jucătorii fac gesturi de solidaritate

"Câinii" au probleme mari cu banii, însă nu se dau la o parte atunci când vine vorba despre binele clubului. Dovada? Gestul de ieri, când mai mulţi jucători importanţi au acceptat să semneze un act prin care erau de acord să primească banii restanţi abia în ianuarie!

3 afișări
Imaginea articolului Dinamo nu are bani pentru pregătirea de iarnă! Jucătorii fac gesturi de solidaritate

Dinamo nu are bani pentru pregătirea de iarnă! Jucătorii fac gesturi de solidaritate

Chiar dacă au de luat bani încă din vară, fotbaliştii dinamovişti nu ezită să-şi ajute clubul. Până astăzi, niciun elev de-al lui Andone nu a depus memoriu pentru a deveni liber de contract sau pentru a-şi recupera banii, ba mai mult, jucătorii fac gesturi de solidaritate faţă de Dinamo.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici