Dinu Patriciu falimentează Adevărul Holding

Mai multe firme cer la Tribunalul Bucureşti falimentul companiei Adevărul Holding. Dinu Patriciu nu mai pare dispus să finanţeze, la nesfârşit, "gaura neagră" din afacerea sa media.

5 afișări
Imaginea articolului Dinu Patriciu falimentează Adevărul Holding

Dinu Patriciu falimentează Adevărul Holding

Cinci societăţi comerciale cer în instanţă falimentul companiei care editează cotidianul "Adevărul" - Adevărul Holding SRL -, din cauza neachitării unor datorii.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici