Divertişii rămîn certaţi şi la Pro TV

Mutarea grupului Divertis de la Antena 1, la Pro TV, a fost misterioasă şi nu prea, disensiunile din interiorul echipei fiind suficient de zgomotoase pentru a răzbi în exterior.

5 afișări
Imaginea articolului Divertişii rămîn certaţi şi la Pro TV

Divertişii rămîn certaţi şi la Pro TV

Pe site-ul reportervirtual.ro a fost postat, ieri, un articol intitulat “Adevărul despre Divertis”. Se pare că informaţiile au fost furnizate chiar de un apropiat al grupului Divertis. Acesta susţine că, în cei opt ani de colaborare cu Antena 1, divertişii n-au avut niciun fel de polemici cu managementul postului, în schimb, neînţelegerile din interiorul grupului au devenit din ce în ce mai violente.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici