DNA nu stie cand si cati bani s-au dat pentru fraudarea concursului de procurori

Ancheta derulata de procurorii DNA fata de concursul pentru ocuparea functiilor de conducere la parchete, organizat de Institutul National al Magistraturii, are foarte multe enigme, neelucidate inca. Nici la instanta, procurorii Sectiei I a DNA nu au reusit sa obtina mandate de arestare in aceasta cauza. Magistratii Completului de 9 judecatori al Inaltei Curti a respins, ieri, recursul DNA fata de mentinerea in stare de libertate a trei dintre persoanele cercetate.

1 afișare
Imaginea articolului DNA nu stie cand si cati bani s-au dat pentru fraudarea concursului de procurori

DNA nu stie cand si cati bani s-au dat pentru fraudarea concursului de procurori

Dosarul presupusei fraudari a concursului de ocupare a unor functii de conducere in cadrul Parchetului General lasa, ca mai toate dosarele Sectiei I a DNA, mai multe semne de intrebare care, deocamdata, nu isi gasesc raspunsul.O sa enumeram cateva aspecte mai importante ale cauzei pentru a va ajuta sa intelegeti ca procurorii anticoruptie nu au reusit sa raspunda la principalele intrebari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici