Documentele demontează minciunile Noricăi Nicolai

Întrevederea care a avut în cele din urmă loc între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu, având ca temă nominalizarea Noricăi Nicolai pentru portofoliul Justiţiei, nu a reuşit să lămurească deocamdată situaţia tensionată dintre palate. În schimb, documentele provenind din dosarul profesional al Noricăi Nicolai, puse la dispoziţia opiniei publice de către Parchetul General, ... arată, fără putere de tăgadă, că profilul profesional şi moral al candidatei liberale nu corespunde absolut deloc funcţiei la care râvneşte.

1 afișare
Imaginea articolului Documentele demontează minciunile Noricăi Nicolai

Documentele demontează minciunile Noricăi Nicolai

În sfârşit s-au întâlnit. Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu au discutat sâmbătă după-amiază, timp de o jumătate de oră, spune sec un comunicat prezidenţial, fără a da detalii despre discuţii sau despre concluziile întrevederii. Subiectul, unul singur: Norica Nicolai. Chiar dacă cei doi au hotărât să nu facă declaraţii publice în urma discuţiei, surse liberale susţin că PNL va discuta din nou în forurile partidului candidatura Noricăi Nicolai pentru şefia Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici