Documentele SRI, UM 0962 şi IJP Constanţa, "arhivate" pe Lacul Siutghiol

Serviciile secrete din România au dat-o din nou în bară, după ce o serie de documente aparţinând SRI, UM 0962 (n.r. - serviciul de informaţii al MIRA) şi IPJ Constanţa au fost descoperite de către un pescar, acum două zile, aruncate pe marginea malului Lacului Siutghiol.

7 afișări
Imaginea articolului Documentele SRI, UM 0962 şi IJP Constanţa, "arhivate" pe Lacul Siutghiol

Documentele SRI, UM 0962 şi IJP Constanţa, "arhivate" pe Lacul Siutghiol

Pentru ca tacâmul să fie complet, a doua zi, un jurnalist de la un cotidian local a descoperit alte documente asemănătoare, care conţineau date referitoare la diferiţi informatori ai serviciilor de informaţii, note, dar şi declaraţii ale acestora. Deşi "hârtiile" purtau amprenta serviciilor de informaţii, oficialii SRI nu au făcut până la închiderea ediţiei niciun comentariu referitor la provenienţa documentelor. Însă, prin intermediul purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Bercaru, nu au negat că ele ar putea aparţine şi SRI.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici