Dolănescu jr: Nu mi-am dat fratele afară din casă!

Fiul regretatului rapsod Ion Dolănescu neagă informaţiile apărute ieri în presă conform cărora şi-ar fi dat afară din casa părintească fratele vitreg pentru că nu s-ar fi înţeles la împărţirea moştenirii estimate la circa două milioane de euro.

2 afișări
Imaginea articolului Dolănescu jr: Nu mi-am dat fratele afară din casă!

Dolănescu jr: Nu mi-am dat fratele afară din casă!

„Nu este nimic adevărat din ce a apărut. Nu l-am dat afară pe fratele meu, Dragoş, din casa tatălui meu, aşa cum nu am luat absolut nimic din această casă. Totul este intact, aşa cum a lăsat tatăl nostru. Nu este nicio dispută între noi, dar sunt mâhnit că Dragoş a fost imprudent şi a deschis succesiunea fără a mă consulta. Cred că ar fi fost de dorit să mergem împreună la notariat şi să facem acest lucru ca doi fraţi ce suntem”, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru „ring”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici