Domiciliaţi sub pământ în centrul Capitalei. Viaţa unei familii cu trei copii în secolului XXI

Noaptea se înghesuie toţi cinci în patul care ocupă toată cămăruţa. Ziua, ca să aibă lumină, lasă uşa deschisă şi prin crăpătura mică de sub pământ pătrunde doar un firicel de soare.

8 afișări
Imaginea articolului Domiciliaţi sub pământ în centrul Capitalei. Viaţa unei familii cu trei copii în secolului XXI

Domiciliaţi sub pământ în centrul Capitalei. Viaţa unei familii cu trei copii în secolului XXI

De mai bine de şapte ani, o familie cu trei copii locuieşte într-un beci. Nu au apă caldă, nici căldură, iar becul tras într-un hol mic e folosit rar, atunci când copiii îşi fac temele, "ca să nu consume mult", după cum ne spune mama lor, Gabriela Ghi­buşi.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici