DOSARE FACUTE DE «BlONDE»

Lucrurile descoperite de inspectori in dosarele DNA par decupate din filmele cu prosti si ar fi niste bancuri reusite daca in aceste povesti n-ar fi vorba de destinele unor oameni sau de activitatea unor firme private sau de stat. Prima poveste este si cea mai hazlie. Un dosar pleaca de la DNA catre Parchetul General in februarie 2007, dupa ce trei luni statuse de pomana prin sertarele procurorilor anticoruptie.

1 afișare
Imaginea articolului DOSARE FACUTE DE «BlONDE»

DOSARE FACUTE DE «BlONDE»

Intr-un tarziu, dosarul ajunge la Parchetul Bucuresti care constata ca faptele sunt de competenta DNA si dupa alte trei luni il trimite de unde a plecat initial. N-ar fi fost nici o problema daca „marfa“ plimbata de la un negustor la altul ar fi fost tigari sau bautura, dar procurorii si-au batut joc in acest caz de soarta unei banci comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici