Dosarul lui "Felix", protejat de SRI-ul lui Constantinescu

Dan Voiculescu primeşte azi decizia în procesul cu CNSAS. Dosarul său a fost desecretizat în 2006, când se discuta numirea lui ca viceprim-ministru, deşi conţinutul acestuia era cunoscut din 2000.

5 afișări
Imaginea articolului Dosarul lui "Felix", protejat de SRI-ul lui Constantinescu

Dosarul lui "Felix", protejat de SRI-ul lui Constantinescu

"Evenimentul zilei" publică astăzi stenogramele celor două audieri ale lui Dan Voiculescu la CNSAS din 2006, premergătoare verdictelor de colaborare date de instituţie. Atât din discuţiile informale dintre membrii Colegiului, cât şi din cele purtate de faţă cu senatorul reiese că dosarul acestuia era cunoscut de câţiva ani, dar fusese clasificat la "siguranţă naţională".


Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici