Dr. Arafat pune spitalele pe roţi

Prima unitate mobilă de primiri urgenţe, o maşină care are în dotare tot ceea ce este necesar unui spital mobil şi aparatură pentru descarcerări dificile, a intrat, ieri, în dotarea Ministerului Sănătăţii.

1 afișare
Imaginea articolului Dr. Arafat pune spitalele pe roţi

Dr. Arafat pune spitalele pe roţi

Autovehiculul este primul care poate fi trimis să intervină în caz de dezastre, urmând ca alte trei să fie achiziţionate de autorităţile sanitare până la sfârşitul lunii februarie a anului viitor. Două maşini vor fi repartizate la Bucureşti, una la Iaşi şi o alta la Craiova.
     Preţul unei maşini astfel echipate este de 320.000 de euro. Modul de utilizare şi condiţiile în care va interveni maşina la dezastre va fi reglementat printr-un act normativ care va fi elaborat în comun de Ministerul Sănătăţii Publice şi Ministerul Internelor şi Reformei Administrative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici