„Dragă Moş Crăciun, eu cred în minuni“

Micuţii aflaţi în clinica de oncologie a Spitalului Fundeni i-au cerut lui Moş Crăciun să le aducă sănătate şi câteva jucării. În Institutul Oncologic Fundeni sunt trataţi aproximativ 200 de copii bolnavi de cancer din toată ţara. Unii dintre ei stau chiar şi câteva luni în spital.

1 afișare
Imaginea articolului „Dragă Moş Crăciun, eu cred în minuni“

„Dragă Moş Crăciun, eu cred în minuni“

Sunt prea mici pentru a şti cât de gravă e boala de care suferă. Institutul Oncologic Fundeni a devenit pentru ei a doua casă, una cu oameni îmbrăcaţi în alb, copii bolnavi şi părinţi trişti.Plâng atunci când sunt chemaţi la cabinetul de tratament pentru a li se administra o perfuzie. Le e frică de injecţii şi, oricât de frumos le-ar vorbi medicii, gândul că vine timpul să fie din nou înţepaţi îi sperie.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici