Dragomir: "Pe timpul lui Hitler şi al lui Stalin nu era teroarea de acum"

Dumitru Dragomir a făcut o afirmaţie şocantă la Telesport, rugat fiind să comenteze celebrul, de acum, caz "Bricheta".

1 afișare
Imaginea articolului Dragomir: "Pe timpul lui Hitler şi al lui Stalin nu era teroarea de acum"

Dragomir: "Pe timpul lui Hitler şi al lui Stalin nu era teroarea de acum"

E o comisie parlamentară care anchetează daca DNA are sistemul de ascultate în DNA, adică dacă ei înregistrează, ei asculta, ei fac adnotarile. Pentru că ei nu au voie, legal să facă acest lucru. Să vă spun ceva. Pe timpul lui Hitler şi al lui Stalin nu era teroarea de acum. Acum toţi vorbesc în şoaptă, că le este frică se fie ascultaţi. Se încearcă crearea unui stat poliţienesc", a declarat Dragomir.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici