Drepturile pentru Liga 1, pe pachete! Internetul, separat de TV!

LPF a hotărât deja pachetele pentru licitaţia drepturilor TV din primăvară, acestea nefiind vândute global, ca data trecută.

3 afișări
Imaginea articolului Drepturile pentru Liga 1, pe pachete! Internetul, separat de TV!

Drepturile pentru Liga 1, pe pachete! Internetul, separat de TV!

Obligată de Consiliul Concurenţei să schimbe modalitatea de acordare a drepturilor TV, LPF a stabilit deja pachetele de opţiuni pe care televiziunile le vor putea achiziţiona în urma licitaţiei din martie. Separat de meciurile din Liga I, vor fi scoase la vânzare şi drepturile pentru radio şi internet.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici