Drumul oaselor

În loc de zonă verde, Bucureştiul este înconjurat de o imensă groapă de gunoi. Nimeni nu face nimic în condiţiile în care oraşul produce anual peste un milion de tone de gunoi.În mahalaua bucureşteană Giuleşti-Sârbi, timpul pare că a încetat să mai curgă sub povara gunoaielor şi a noroaielor printre care oamenii se furişează când mai ies din case.

1 afișare
Imaginea articolului Drumul oaselor

Drumul oaselor

Până ajung la asfalt, se apără cu băţul de câinii ce trag de hoiturile aruncate în drum şi îşi blesteamă zilele că îi îngroapă mizeria, iar, atunci când plouă, apele, ce se preling prin curţile lor, lipsite de canalizare. „Ca să ies din curte, ar trebui să plătesc un buldozer să adune gunoaiele din poartă.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici